Efter slutliga beställningen, i samband med att vi fick spärrförbindelsen till banken, så fick vi hem ett gåvokort på två par snickarbyxor från Blåkläder.

Nu var det inte helt överraskande att vi skulle få denna gåva, eftersom det i leveransbeskrivningen till huset ingår två par snickarbyxor i herrmodell (nej, det gick inte att få en dam- och en herrstorlek istället – genusperspektiv på det någon?).

Efter att ha kliat oss i huvudet en hel kväll då vi med hjälp av Blåkläders måttabell och ett måttband försökt klura ut vilken herrstorlek som passar mig som dam, så letade vi istället rätt på vilka som sålde Blåkläder här i Östersund och gick helt enkelt och provade ett par.

Så, för tre veckor sedan beställde vi och igår kunde vi hämta ut vårt paket på posten!

2016-10-27-21-53-17 2016-10-27-21-53-56 2016-10-27-21-54-10

Hum, diskret med gigantisk Eksjöhus-logga över halva benet. Ifall någon skulle missa vad vi bygger för hus alltså…