16-novemberDet slog mig häromdagen att nu har det faktiskt gått över en månad sedan vi fick vårt leveransbesked! Och känslan var att det ändå har gått ganska fort. Att det – precis som alla säger – kommer vara dags för husleverans fortare än jag tror .

Samtidigt så är det lite drygt ett halvår kvar (den gränsen passerar vi först på tisdag nästa vecka, dvs 22 november) till stomleveransen och i stort sett ett helt år kvar till slutbesiktning (enligt utkast till entreprenadkontrakt tidigast 10 november 2017).

Sett ur den synvinkeln så är det fortfarande väldigt lång väntan, väldigt lång ”uppförsbacke” innan det händer något.

Å andra sidan så brukar december vara fullt upp och ta slut innan man hunnit fatta att vi närmar oss jul, så snart kommer vi vara inne i januari, och då är det snart dags för tomttillträde (1 mars)! Och därefter kan det få börja hända grejer!

Väntan fortsätter. Och snart är det första advent!