En liten uppdatering/korrigering:

Jag skrev tidigare om att vi använt Alcros tjänst för att testmåla online när vi var i valet och kvalet angående vilken fasadfärg vi skulle välja, eftersom vi var tvungen att ange den i bygglovsansökan.

Nu när jag sökte efter vilka tapeter som ingick som standard hos Eksjöhus så hade de skrivit samman ”Färg & tapet” som en rubrik. Där hittade jag inte svaret på frågan om vilka tapeter som ingick, däremot hittade jag en länk till Teknos där man kan måla alla olika Eksjöhus-modeller, inte bara försöka hitta något ”snarlikt”.

Går ni in på Teknos hemsida så kommer det ett ”Timmerhus 1”, sen massor av ”Trähus 1”, ”Trähus 2”, och så vidare. Sen några ”Stenhus 1”, ”Stenhus 2”, … Men sen kommer alla Eksjöhus modeller: Aspliden, Attityd, Balans, /…/,  Mellangården, /…/.

Så, ungefär såhär kommer vår Mellangård se ut (vald nyans till bilden S1502-B, vilken nyans vi kommer måla med är ej bestämd än):

s1502-b