Vi väntar fortfarande på de tekniska ritningarna. Jonas pratade med försäljaren igår, men de hade inte kommit. Kommer de inte innan helgen, så lär vi inte få dem förrän tidigast vecka fyra, eftersom försäljaren ska bort på kurs nästa vecka.

Och får vi dem vecka 4 så börjar det kännas som det blir tajt att ha tekniskt samråd vecka 5 som försäljaren gissade i december.

Eller jag vet inte – vi kanske inte behöver ha gjort alla ändringar på elritningen innan tekniska samrådet? Tycker mig minnas att det finns folk som säger att de bestämt sådant med elektrikern på plats i huset. Hur mycket detaljer behöver kommunen ha kring lampknappar och vägguttag?

 

Jaja, i brist på roligare nyheter kan jag säga att jag har nu uppdaterat sidan med länkar (länk till sida ovan), så nu är den kompletterad med några nya länkar och lite bättre strukturerad än vad den varit hittills.