Nu har det gått exakt halva tiden från dess vi fick leveransbesked till stomleveransen kommer!! För mig låter det helt osannolikt. Känslan jag har är: Nu börjar det hända saker!

De 112 dagarna som har gått från att vi fick leveransbesked den 11 oktober har bara varit … väntan. Väntan på att kunna få prick av minsta lilla punkt på checklistan. Väntan på att få entreprenörskontraktet, väntan på att få tag på entreprenören, väntan på att få gå igenom kontraktet, väntan på… Väntan på att kunna prick av ännu några dagar, en vecka, en månad. Väntan…

Under de 112 dagar som återstår till stomleveransen ska vi ha tekniskt samråd. Vi ska skriva under alla papperna med banken. Vi ska få tillträde till tomten och vi ska röja träd. Det ska vara utstakning, och grunden ska grävas och gjutas. Och tillslut den magiska känslan när ställningarna kommer upp runt huset och veta att lastbilarna står i stan i natt, för imorgon kommer LEVERANSEN!!

En sak i taget, det är fortfarande en månad kvar till tomttillträdet.

Men nu räknar vi neråt, nu kör vi!