Vi fortsätter på temat pressträffar och glada nyheter: idag flaggar Facebook en nyhet från Östersunds kommun om förskoleplanering, om rekrytering av förskolepersonal och byggandet av nya förskolor och skolor. Även ÖP har skrivit ihop en artikel om förskoleplaneringen.

Går man in på kommunens hemsida (se länk ovan) och klickar vidare på (eller klickar direkt på) ”Läs mer om byggprojekt förskolor och skolor” så finns en lista över ”Pågående byggprojekt av förskolor och skolor”.

Och där, näst längst ner finns:

Brittsbo förskola

Tidplan: Årskiftet 2018/2019.

Beskrivning: Förstudie pågår.

För mer information, kontakta: Patric Bergström, Barn- och utbildningsförvaltningen.

Äntligen!! Så fantastiskt att förskolan verkar bli verklighet tillslut!

För all del – det blir ett år efter vi har flyttat in. Men det är okej. Vi trivs bra på Emanuels förskola i dagsläget. Och även om vi flyttar längre bort så ligger den relativt nära våra jobb (åtminstone när jag jobbar i stan och inte i Lit), så det kommer fungera.