Igår fick vi en tidning med posten:

Jag funderade först på vem som ”skvallrat”, eftersom det inte stod angivet någon adresskälla. Vi har än så länge bara betalt handpenning på tomten, så vi står inte angivna som fastighetsägare på någon lagfart än. Skulle det kunna vara Eksjöhus som ”sålt” våra adressuppgifter?

Det tog mig ganska lång stund innan jag såg att det står ”… och till er som sökt bygglov” ovanför titeln. Aha! Adressuppgiften kom från kommunen trots allt. Fast vårt bygglov är daterat 14 september, så de är inte direkt snabba att skicka ut tidningen…

Tidningen innehåller mest annonser och är inte helt aktuell (”Attefallshus – nytt lagförslag tillåter 25m2 utan bygglov”, det var 2 juli 2014 som den lagen blev verklighet, tidningen måste alltså vara minst 3 år), så tidningen som sådan är kanske inte så mycket att hänga i julgranen.

Men den markerar ändå en ny era i våra liv – vi är (framtida) villaägare!!