StartsidaIgår fick vi kontrollplanen av KA och idag har vi haft vårt tekniska samråd.

Med på mötet var bygglovshandläggaren från kommunen, vår KA och säljaren från Eksjöhus. Och så jag och Jonas såklart.

1,5 timmar tog det. Jag var beredd på ”flera timmar”, som jag hört/läst någon säga/skriva, men tack och lov behövdes inte det. Och då pratade vi ändå om en del annat och gjorde lite utsvängningar kring några punkter.

Nej, det gick väldigt smidigt måste jag säga. Bygglovshandläggaren gick igenom ett protokoll punkt för punkt, sen gick KA igenom kontrollplanen och så knöt vi ihop säcken.

Varken KA eller bygglovshandläggaren krävde några kompletteringar, så bygglovshandläggaren skulle skicka protokollet och startbeskedet på mail. Och trots att det inte var särskilt bråttom så skulle hon försöka få iväg det redan idag, eftersom hon inte gillade travar med papper som låg och var oavslutade.

Toppen, bra inställning! Det gillar vi!

 

Bildkälla: http://www.ostersund.se/