Igår började jag sent och vi var klara i tillräckligt god tid, så då kunde vi inte hålla oss utan körde en sväng till Brittsbo för att kolla om det hade ordnat sig med betongen så att det blev gjutning. JAAAA!!!

Det var inte helt lätt att komma in på området, för Myresjöhus hade husleverans av sitt sjunde parhus, och hade blockerat ena uppfarten av Gulsparvvägen fullständigt. Och från andra hållet (vägen är en halvcirkel) så höll Bygga bostäder på att grusa botten på ett dike(?) vid de första radhusen och ockuperade 3/4 av vägen med en grävmaskin. Dessutom fick de grusleverans till nästa etapp av radhus. Och så en betongbil till vår tomt.

 

Vädret har alldeles missuppfattat att det är maj nu, utan kör fortfarande aprilväder. Så trots att de hade solsken på morgonen så snöade även en stund på eftermiddagen (inget som låg kvar på marken dock). Men det verkar ha gått bra ändå. Praktiskt med avloppsrör som man kan lägga ner vattenslangen i…

 

Till entrébron har de nu satt både plintar i marken, stuprör (igår) och fästen i väggen (i onsdags).

 

Till garaget har de gjort en snygg fasning på betongen så att det ska bli lätt att köra in. Den andra bilden är tagen lite långt bort, men det går kanske att ana att det är en ”vattenpöl” i mitten av plattan? Det är fallet runt golvbrunnen (brunnen är igensatt med lock, därav att det bildas vattenpöl).