I onsdags spikade entreprenören fast råsponten på taket och la över en presenning som skydd mot regn över helgen. I torsdags var det nämligen Kristi himmelsfärds dag och i fredags var det klämdag. Sen blev det ”vanlig” helg också, så det hände inte så mycket mer den veckan.

 

Men idag var de igång igen och nu har de lagt papp. Entreprenören har också satt upp bästa skylten för att avskräcka eventuella tjuvar från besväret att brytas in. ”Finns ittnå å ha” (= ”finns inget att ha”)!

 

När vi var ut till tomten i kväll så hade vi med oss en provburk med färg och (med entreprenörens tillåtelse) så provmålade vi lite på baksidan av garaget. Vi har varit lite oroliga att färgen ska uppfattas som väldigt mörk, men det var absolut inget vi upplevde när vi målade idag. Vi får se imorgon när färgen har torkat om den mörkar då…