Igår var det änligen uppehåll efter flera dagar med regn och blåst, så snickarna gjorde ett sista ryck med takpannorna innan semestern. Närmare bestämt sågade de till takpannorna så att det blir en snygg ”kant” i vinklarna mellan taket och utbyggnaderna på fram- och baksidan.

Vid dagens slut hade de fått till en av fyra sidor snyggt. Men mycket tegel verkar ha blivit kasserat på vägen. De går tydligen lätt sönder när de skär i dem…

 

Idag kom även solen och värmen tillbaka och vi kunde måla utomhus igen. Det blev ett första lager färg på fasaden till garaget. Oj vad fort det går när det inte är några fönster och ”krångligheter” när man målar!

Knutbrädorna har vi målat i garaget, och de fick ligga ute och torka en stund efter andra strykningen. De är nu färdiga att spika upp så fort fasaden är målad två gånger.