Tapetval – hallen

Till hallen har vi valt Gårda från Engblad & co, en tapet som jag har avfärdat flera gånger om som ”plottrig”. Fast jag gillade både mönstret och färgerna redan från början.

Det var när vi började prata om att göra en fondvägg i sovrummet med tapet och måla resten, som den berömda ”polletten” trillade ner att vi kunde dämpa ”plottrigheten” genom att göra samma sak i hallen – ha tapeten som fondvägg och måla resten av väggarna.

Problemet är bara att vi inte har kommit på vilken nyans vi ska måla väggarna i än. Ganska snabbt plockade vi fram fyra kandidater. Två blåa och två gröna, samtliga från Beckers. Som ni kommer märka så har vi flera tapeter som går i blått, så det skulle vara kul att välja någon av de gröna. Och de mörka tycker jag nog passar något bättre mot själva tapeten, men kommer det upplevas mörkt i hallen om vi väljer någon av dem? Jag vet inte…

Vilken tycker ni vi ska satsa på?

 

2 kommentarer

  1. Välj Pistage!! 🙂

  2. Jag må ju säga att ”Storm” var väldigt snygg till, men båda de gröna var ju finfina med. Kanske att ”Pistage” kan bli ”lite mycket” i längden? Mistel lever nog längre, tror jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com