Garaget – gips, portar & färg

I söndags blev vi klara med gipsningen av väggarna.

Igår och idag har min pappa kämpat med att sätta upp gipsplattorna i taket eftersom jag och Jonas har jobbat. Vi insåg också att vi hade räknat fel på tio stycken gipsskivor i lördags – det räckte till ett lager, men inte två.

Eftersom vi har dieselvärmare i vår bil idag och överväger att skaffa el-bil i framtiden, så är risken att branden börjar inne i garaget. Därför kändes det vettigt att köpa extra gips så att det blir dubbelgips i taket i garaget. Får vi tillbaka pengarna från Eksjöhus så blir vi glada, annars får vi ta kostnaden som en ”en-gång-för-all-framtid-försäkring”.

 

Idag kom även installatören från Krokoms portfabrik och installerade garageportarna!

Äntligen kunde plocka ner presseningen som hängt för portöppningarna! Därmed kunde vi även sätta in smygen och börja måla framsidan av garaget. Detta blir supersnyggt!

2 kommentarer

 1. Ser jättefint ut. Får jag fråga vilken tjocklek isoleringen har i tak och vägg? Valde ni Krokom 40? Vad tar de för montering?

  • Tak: 25 cm lösull
   Vägg: 12 cm mineralull (lite osäker, märkligt hur fort man glömmer)
   Port: Tror det var Krokom40

   Vi fick paketpris på port + montering + fjärrstyrning – rabatt för vi bokade tidigt. Vi får se om de specificerar de olika delarna på fakturan när den kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com