Nej, det var som vi misstänkte när vi såg förra kallelsen, det hade blivit fel månad.

Nya datum blir istället:

  • Kontrollbesiktning 25/10
  • Slutbesiktning 9/11

Det blir fortfarande före (en dag, inte en hel månad) och inte efter ”senast klar för slutbesiktning”-datumet. Så det känns som ett bra & rimligt datum. Bra med slutbesiktning en torsdag också, då får vi en ”långhelg” att städa och flytta.

 

I huset håller snickarna på med övervåningen: drar ventilation, sätter glespanel i taket och enklar innerväggar, så att rörmokaren och elektrikern ska få komma in så snart som möjligt.

Tyvärr mer eller mindre omöjligt att fota när vi inte har någon nyckel till huset. Bästa bilderna jag fått: Spill efter kapad glespanel och ventilationsrör som sticker ner genom taket till bottenvåningen. Nåja, så länge bygget går framåt kan jag leva utan bra bilder.