Nu är det bara sju arbetsdagar kvar till kontrollbesiktningen! Tre och en halv vecka till slutbesiktningen!!

  • Igår blev vi tvungna att fixa flera flyttkartonger. Ett allt större ”hörn” av vardagsrummet i lägenheten är nu förvandlat till förvaringsutrymme för packade flyttkartonger
  • Förra helgen monterade vi ihop kommoderna till båda badrummen samt spegelskåpet. Idag monterade vi ihop högskåpet till badrummet uppe. Nu är det bara för rörmokaren att skruva fast alltihop i väggen så fort kakelsättarna är klara
  • Idag skruvade vi äntligen fast dörrstoppet på dörren i garaget. När vi monterade dörren (jag kan inte förstå att det är två månader sen dess) så begrep vi oss inte på instruktion för hur man skulle göra det, men idag bestämde vi oss för att vi måste försöka ändå. Och det gick alldeles utmärkt!
  • När vi ändå var i farten satte vi fast listen vid tröskeln till garagedörren samt spikade fast de utvändiga smyg-brädorna
  • Imorgon betalas näst sista fakturan till entreprenören. Nästa faktura de skickar är slutfakturan!!