Nu är det tapetserat i alla rummen på övervåningen! Elektrikern har dessutom redan hunnit sätta upp eluttagen + spottarna i allrummet! Kikar ni riktigt noga på bilderna så kan ni få syn på både uttag & en spott.

I tur och ordning: sonens sovrum, kontoret och allrummet.

  

Kakelsättaren har kaklat färdigt väggarna i båda badrummen, men inte fogat eller lagt golv. Bild kommer när det är färdigt! Köket och hallen är fogade och färdiga, men där glömde jag ta bild. I tvättstugan höll de på med tätskiktet på golvet när vi kikade in.

Utvändigt har snickarna tillslut fått på den saknade panelen ovanför balkongen. Det ser lite lustigt ut tycker jag nästan. Är det verkligen bara att det inte är målat och att det saknas foder runt fönstret och dörren som gör det, eller har vi hunnit vänja oss vid att det ”ska vara” enbart vindpapp? Det är i stort sett fem månader sedan huset restes!

Taket är äntligen färdigt! De sista takpannorna är lagda, plåtarna spikade och allt runtomkring är färdigt (jämför första bilden från iförrgår med panelen, men innan taket gjordes färdigt, med andra bilden från idag). Nu återstår enbart att skruva fast räcket till balkongen + spika foder (eller…?), innan huset slutligen är utvändigt färdigt.