Oops, nu har det visst gått över en månad sedan vi skrev något här. Mars har verkligen bara flugit förbi! Först hade vi besök, sen var vi själva bortresta och när vi kom hem så fick vi besök igen. Som mest har vi varit elva pers som sovit här samtidigt (i januari dock, nu i mars var vi ”bara” åtta stycken), så vi har verkligen fått glädje av att ha två extra sovrum! Planen att använda det ena av de två som kontor har inte – som in kanske förstår – blivit förverkligad än…

I torsdags vid 17-tiden ringde Jonas och sa att han satt på balkongen och njöt av solskenet. Vindstilla och runt nollgradigt (säkert någon/-ra plusgrad/-er i solen). Lätt orättvist eftersom jag jobbade. Men eftersom jag strax innan sett ett meddelande om någon som tagit fram grillen föreslog jag att vi skulle göra likaledes! Och Jonas nappade på förslaget. Så medan jag körde hem från jobbet bar han upp både balkongmöblerna och grillen från garaget upp på balkongen. Fördelen med egen villa är att inga grannar i lägenheten bredvid behöver störa sig på om man grillar på balkongen!

Tyvärr hann solen fastna bakom trädtopparna innan vi grillat färdigt, så det slutade med att vi gick in i köket och åt, men med flera lediga dagar framöver – och väderprognosen lovar solsken – så hoppas vi att vi hinner med det också.