Vi har ett kontor!

Äntligen, 14,5 månader efter inflytt, så har vi fixat iordning vårt kontor (på ritningen är det tredje sovrummet på ovanvåningen).

Först, när vi flyttade in, så nyttjade vi rummet till att ställa in alla kartonger som vi inte behövde packa upp omedelbart (tog ingen bild på den röran dock).

I takt med att vi började komma iordning, till jul samma år (drygt en månad senare), skulle vi få huset fullt med gäster, så då blev det ”tillfälligt” iordningställt som ett extra gästrum (bild 1).

Därefter har det framförallt blivit ”extra förvaringsutrymme” av sådant som vi bara velat få undan från övriga rum (dvs vi har slängt det ovanpå gästsängen; ingen bild på den röran heller). Någon enstaka gång har vi dock städat upp och använt det som gästrum igen.

Men förra veckan gjorde vi slag i saken och sålde sängramen. Och i helgen så gjorde vi en rejäl storstädning och bar ner madrasserna till gästrummet nere och bar upp skrivbordet (som stått nere i gästrummet i flera månader eftersom det inte fått plats uppe i kontoret…).

Nu ser det faktiskt ut som ett kontor (bild 2 & 3).

Nå, behövs väl fortfarande lite ”finputsning” (t.ex. ta ner adventsstjärnan och sätta upp resten av tavlor på väggarna, istället för att ha dem liggande i påsar i bokhyllan), men det är en makalös skillnad!

Vi har fått ett helt rum extra!

2 kommentarer

 1. Linnea Broström

  4 februari, 2019 at 21:01

  Hej nu har vi äntligen fått några snickare som bygger på huset. Jonas och Filip. Någon av dem ( kommer inte ihåg vem)sa att han var med och byggde ert hus och att det var det finast hus han varit med och byggt och att ni hade målat det i en så fin färg( tänkte att det alltid är kul att höra beröm som folk säger när man inte är med)

  • Åhh, så roligt att höra! <3
   Ni får hälsa och tacka för de vänliga orden 🙂

   Usch ja, det är så tråkigt när huset äntligen kommer, och sen så händer det inget mer. Anti-klimax! Men ni får trösta er med att även de veckorna som de inte är där trots allt räknas in i de 20 veckornas byggtid, så nu kommer det hända desto mer istället 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com